Voeding, beweging en ontspanning zijn drie peilers die onafscheidelijk bij elkaar horen. Bij MaxFysio Waalre gaan we hier daarom volop aandacht aan besteden. Voedingscoaches Nicole en Ellen starten met een cursusprogramma van 22 weken ‘Fit, slanker en lekker in je vel!’. Het gaat om het veranderen van je leefstijl zodat het lange termijn effect behouden kan worden.

 Woensdag 30 november hebben we een informatieavond om 18.30 uur waarin alle ins en outs van de cursus worden doorgenomen. Tevens verloten we dan een gratis voedingsanalyse en consult. Je kunt je voor deze avond aanmelden via info@foodiefoodz.nl of info@maxfysiowaalre.nl.
Cursus inhoud
Er wordt gestart met een persoonlijke intake en daarna moeten deelnemers een voedingsdagboek bijhouden.
Er wordt vervolgens 2 wekelijks een groepsbijeenkomst gehouden waarin een presentatie gegeven wordt met de nieuwste inzichten etc, een weegmoment/ bodymeting, een gezond tussendoortje aangeboden wordt en een recept meegegeven wordt.
‘Fit, slanker en lekker in je vel!’ is voor mannen en vrouwen die willen afvallen, gezonder in het leven willen staan en een gezonde toekomst tegemoet willen gaan en overgewicht en welvaartziekten willen voorkomen. De cursus in ook geschikt voor vrouwen die voor de zwangerschap moeten afvallen, i.v.m. het risico op diabetes en vrouwen die na de zwangerschap willen afvallen.
Groep en kosten
De groep bestaat uit 7 tot 10 personen. Afhankelijk van voorkeur tijdstip zal de cursus en/of in ochtend/avond gegeven worden. Deelnemen aan het programma kost voor een half jaar 350,00 euro of betaling per maand.
Individuele begeleiding is ook mogelijk: 300,00 euro voor 10 bijeenkomsten.
Daarnaast willen we de deelnemers naast de voeding ook bewust maken van het nut van bewegen en bieden we de mogelijkheid om met een 10-rittenkaart à 100 euro te komen trainen. Vooraf doen wij uiteraard een intake om het persoonlijke doel te stellen en hierop een passend trainingsplan samen te stellen.

info-avond-fit

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.