Het is een bizarre periode voor ons allemaal op dit moment. Ondanks dat willen wij jullie bedanken voor jullie loyaliteit als trouw lid om gezamenlijk door deze periode heen te komen.
Om jullie toch optimaal te kunnen bedienen hebben wij een aantal mogelijkheden om jullie fit en vitaal te houden!

  • Virtuagym thuisschema’s en fysieke uitdagingen
  • Youtube kanaal MaxFysio Waalre
  • 1 op 1 training; 30 min per week op afspraak
  • Lifestijl en Voedingsadvies

Wij maken voor u een trainingsschema op maat, met uw persoonlijke doelen zodat u thuis kunt werken aan uw fysieke uitdaging. Via telefoon en mail hebben we contact over het verloop van de training en kunnen we aanpassen waar nodig.

1 op 1 training:

Maak een afspraak met 1 van onze trainers voor 30 minuten trainen middels videobellen. Op deze manier kunt u 1 keer per week met uw personal trainer aan uw trainingsdoelen werken.

Voedingsadvies:

Op dit moment zitten we meer thuis en veelal binnen, bewegen we weinig en maken we misschien niet de juiste keuzes in voeding. Mocht je hulp en ondersteuning willen op het gebied van lifestijl en voeding, dan kun je contact opnemen met Kevin Minten. Hij inventariseert het probleem en zal met een passend advies komen. Het contact zal verlopen via de mail en telefoon. Kevin is aanwezig op woensdag en donderdag.

Uitleen oefenmaterialen:

Voor de periode dat u niet bij ons kunt trainen kunt u oefenmaterialen bij ons ophalen zoals elastieken, matjes, klein oefenmateriaal. Bel even van te voren, omdat wij niet altijd aanwezig zijn.

Inmiddels hebben we al veel enthousiaste reacties ontvangen over de filmpjes op ons Youtube kanaal MaxFysio Waalre. Elke week staan hier nieuwe workouts op die je vanuit thuis mee kunt doen. Mocht je hier nog niet mee bekend zijn, dan zou ik snel een kijkje nemen!

Thuis trainen

In deze praktijk voor fysiotherapie en osteopathie ben ik werkzaam als oedeemtherapeut. Middels manuele lymfedrainage, lymfetaping, oefeningen, advies en zelfmangement voor thuis, ga ik voor optimaal resultaat bij klachten op gebied van lymfoedeem en lipoedeem.