Het voetbalseizoen 2015-2016 is voor MaxFysio Waalre succesvol verlopen met het behalen van het kampioenschap voor S.V. Marvilde 1 uit Veldhoven in de 2e klasse en de promotie van DVS 1 uit Aalst naar de 4e klasse. Binnen beide voetbalclubs zijn wij actief met de medische begeleiding voor jeugd en senioren elftallen en verzorgen we onder andere de romp stabiliteit trainingen tijdens trainingen voor de selectie.

Ook dit seizoen is het positieve effect te zien binnen de verschillende elftallen van deze trainingen. Veel voorkomende blessures binnen het voetbal worden hierdoor ondervangen en kunnen voorkomen worden. Wij zijn dan ook trots op deze samenwerkingen en kijken uit naar het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017.

Nu tijd voor een welverdiende zomerstop waarin rust en herstel de eerste weken centraal staan. Uiteraard pakken we de voorbereiding weer op met medische testen en zullen de jongens voorzien worden in trainingsschema’s om weer optimaal fit te zijn. Wil jij ook zo’n medische test om te zien waar je staat en ben je geïnteresseerd in een trainingsschema met een persoonlijk doel?

Neem dan hier vrijblijvend contact op.

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.