BoksFit

Gevarieerde manier van trainen

BoksFit is een zeer gevarieerde manier van trainen. Door middel van verschillende bokstechnieken werk je aan je conditie en weerbaarheid. Deze work-out is een gebaseerd op de authentieke bokstraining en is een echte vetverbrander. Naast techniektrainingen, werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen. Ervaring met boksen is  niet nodig. Onze gekwalificeerde trainers leren je de verschillende stoot-, blok en bewegingstechnieken uit de bokssport. Ze zorgen ervoor dat je lichamelijk en mentaal supersterk voelt. Na een training voel je je uitgeput, maar voldaan. BoksFit is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud, starter of gevorderd. Iedereen kan mee doen, dus aarzel niet! Kom naar de BoksFit training van MaxTraining en geniet van een geweldige body (en mind!) work-out.

Ontwikkelen van fysieke en mentale krachten

BoksFit is het ontwikkelen van verschillende fysieke en mentale krachten. Denk hierbij aan lenigheid, snelheid, explosieve kracht en uithoudingsvermogen. Met het resultaat dat je een lichaam en geest ontwikkelt die sterk, fit en gezond is.

BoksFit samengevat: Je leert jezelf verdedigen, ontwikkelt meer zelfvertrouwen, werkt aan een fit en gezond lichaam, krijgt een topconditie en een geweldige coördinatie en kracht.

1 KEER PER WEEK

41,25maand
  • 1 keer per week 1 uur komen sporten

ONBEPERKT SPORTEN

67maand
  • Onbeperkt komen sporten

10 RITTENKAART

123,5010 keer
  • Betaal per keer sporten 1 uur les

SCHRIJF JE NU IN VOOR GRATIS PROEFLES