Samenwerking met Livit Orthopedie

Therapeutische elastische kousen
U wilt prettig kunnen bewegen, maar er spelen klachten zoals oedeem of (beginnende) spataderen. Dan kunnen therapeutische elastische kousen hulp bieden. De eerste keer zal het wennen zijn, maar al gauw merkt u dat het helpt.
Therapeutische kousen zijn er in verschillende kleuren, maten en drukklassen. Zowel mannen als vrouwen dragen ze. De voornaamste redenen om kousen te dragen zijn last bij lopen, staand of zittend werk, reizen of zwangerschap. De kousen geven druk van buitenaf, wat voor een betere doorbloeding zorgt. Dit vermindert pijn, tinteling en vermoeidheid in de benen.

Begeleiding
De kousen worden veelal voorgeschreven door de huisarts en ze worden aangemeten door onze consulent. Daarna draagt en verzorgt u ze zelfstandig. Als u eenmaal therapeutische kousen draagt, zal u ze waarschijnlijk moeten blijven dragen. Gelukkig wennen uw benen snel aan de kousen. Het comfort zal u verassen.

Onze werkwijze in 2 stappen

  • Uw been of arm wordt opgemeten door uw consulent en samen kiest u het model en de kleur van de kous(en).
  • Uw kousen worden besteld en aan u geleverd door onze consulent. U krijgt er vaak direct een reservepaar bij. De consulent laat u zien hoe u de kousen aan- en uittrekt.

Partner van Livit
Voor onze therapeutische elastische kousen hebben wij een samenwerking met Livit Orthopedie. Door onze persoonlijke aanpak en ervaring te koppelen aan de kennis en expertise van de landelijk grootste speler, kunnen wij u snel de hoogste kwaliteit kousen aanbieden en de beste service garanderen.
Heeft u vragen over het dragen en/of onderhouden van uw kousen, neem dan gelijk contact op met onze consulent Ingrid Meulenbroeks.
Wij wensen u veel draagcomfort en bewegingsvrijheid.