FysioFitness

Wilt u in beweging komen en uw fitheid verbeteren, maar niet in een grootschalig fitnesscentrum sporten? Bij ons vindt u persoonlijke aandacht en een professionele aanpak. Gezond en verantwoord aan uw algehele conditie werken. Efficiënt en op uw eigen tempo.

FysioFitness

Pilates

Met Pilates verbeter je jouw kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en balans. Een optimale training waarbij je je core versterkt om je wervelkolom te ondersteunen. Een functionele les, waar gelachen wordt, en met een professionele blik uw fysieke gezondheid ziender ogen wordt versterkt!

Pilates

BoksFit

Wil jij jouw conditie verbeteren, meer uithoudingsvermogen krijgen, vet verbranden en lekker kunnen afreageren?
Dan is dit jouw les! Onze trainers leren je de verschillende stoot-, blok en bewegingstechnieken uit de bokssport. Zodat je je fysiek en mentaal supersterk voelt! Ervaring met boksen is niet nodig.

BoksFit

ZwangerFit

ZwangerFit is een actieve cursus voor zwangere en pas bevallen vrouwen. De lessen zijn onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeute. De lessen zijn gericht op het verbeteren van je fysieke gezondheid, jouw algehele balans en verhogen van je energie. Zodat je kunt genieten van deze mooie tijd.

ZwangerFit

Fit & Fabulous

Nieuwe super leuke sportlessen voor alle mama’s en kids van 0 tot 4 jaar. De ultieme combinatie tussen werken aan een fit (moeder-) lijf en quality-time met je kindje! Het is zowel binnen als buiten. Onder begeleiding van een sportcoach en kinderfysiotherapeut.

Fit & Fabulous

Small Group Training

Een effectieve training onder begeleiding van een professionele trainer. Wanneer je Small Group Training gaat doen kun je spierpijn verwachten in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Geschikt voor alle niveaus.

Small Group Training

Vrij trainen

Tijdens onze openingstijden is er altijd de mogelijkheid om vrij te trainen. Informeer bij onze trainers of fysiotherapeuten voor de mogelijkheden.

Vrij trainen

MAAK EEN AFSPRAAK