ONS VITALE TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Richard Spierings

Eigenaar & fysiotherapeut

Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.

Ingrid Meulenbroeks

Eigenaar & Oedeemtherapeut

In deze praktijk voor fysiotherapie en osteopathie ben ik werkzaam als oedeemtherapeut. Middels manuele lymfedrainage, lymfetaping, oefeningen, advies en zelfmangement voor thuis, ga ik voor optimaal resultaat bij klachten op gebied van lymfoedeem en lipoedeem.

Annemieke Adams

Kinderfysiotherapeut

Door te bewegen en spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Soms gaat deze ontwikkeling niet vanzelf en zijn er vragen. Kinderfysiotherapie (voor 0 – 16 jaar) geeft kinderen net dat extra steuntje in de rug, om vaardigheden zelf goed onder de knie te krijgen.

Mijn naam is Annemieke, kinderfysiotherapeut, master in Paediatric Physical Therapy (MPPT), werkervaring in o.a. kinderrevalidatie, speciaal onderwijs, kinderdagcentrum en eerste lijn. Gespecialiseerd in o.a. kinderen met cerebrale parese, kracht en conditie, klompvoetjes, schrijfproblemen. onderzoek en behandeling van baby’s, meten bij voorkeurshouding (plagiocephalometrie) en sensorische informatieverwerking (SI).

Plezier staat voorop; zowel voor het kind om (weer) met plezier te kunnen bewegen en sporten, als dat ik zelf met veel plezier met kinderen en ouders werk (en graag samenwerk met anderen, zoals arts, leerkracht, psycholoog, logopedist). Op een speelse wijze leert een kind zijn mogelijkheden ontdekken. Samen streven we naar de beste oplossingen voor een optimale motorische ontwikkeling.

Kevin Minten

Trainer & Sportmasseur

Mijn naam is Kevin Minten, woonachtend in Valkenswaard. Ik heb tot aan mijn 15e judo en voetbal gedaan, waarna ik actief ben geworden in de wielersport. Sinds die tijd ben ik fanatiek de wielersport gaan bedrijven en heb ik deelgenomen aan verschillende NK’s, meerdaagse wedstrijden, wedstrijden op het één na hoogste niveau bij de elite en met de profs bij Daags na de Tour. Deze passie en kijk wil ik graag overbrengen in de praktijk. Vanuit mijn minor Sportmedisch Trainer ben ik bij MaxFysio Waalre terechtgekomen. Met mijn studie voeding en diëtetiek kan ik een mooie multidisciplinaire toevoeging geven aan de diensten van de praktijk. Met mijn toekomstige specialisme kunt u terecht met uw vragen en advies over voeding, voeding en ziekten, over- en ondergewicht en welvaartsziekten zoals diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Maar ook wanneer u uw sportprestaties wilt verbeteren of gezondere keuzes wilt maken. Ik zie u graag in de praktijk en schroom vooral niet om vragen te stellen!

Niels Verberne

Trainer & Sportmasseur

Opleiding behaald in de Sport op het Summa College in Eindhoven. Sportmassage behaald bij IVS opleidingen. Zelf actief in de sportschool, altijd in voor een praatje en gezelligheid! Mijn naam is Niels, werkzaam op elke donderdag en vrijdag bij MaxFysio Waalre. Op deze dagen verzorg ik de lessen FysioFitness, Pilates & MaxTraining. Voor individuele begeleiding, vitaliteitstesten en/of sportmassage kun je ook bij mij terecht! Samen met u streven we naar een sportief en vitaal doel in deze bijzondere tijd.

Tim Lybaart

Fysiotherapeut & Trainer

Mijn naam is Tim en ik ben fysiotherapeut en trainer bij MaxFysio en training. Ik ben maandag tot en met vrijdag te vinden in onze praktijk in Waalre. Als therapeut hecht ik veel waarde aan een band tussen behandelaar en patiënt gekenmerkt door respect, empathie en echtheid waarbij beide een actief deelnemende rol vervullen. Verder zijn ik en mijn collega’s geïnteresseerd in de mens achter de klacht. Er is dus sprake van een holistische benadering tijdens mijn behandelingen en binnen MaxFysio.

Ik help u graag!