ONS VITALE TEAM STAAT VOOR U KLAAR

ONS VITALE TEAM STAAT VOOR U KLAAR

ONS VITALE TEAM STAAT VOOR U KLAAR

Richard Spierings

Eigenaar & fysiotherapeut

Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.

Annemieke Adams

Kinderfysiotherapeut

Door te bewegen en spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Soms gaat deze ontwikkeling niet vanzelf en zijn er vragen. Kinderfysiotherapie (voor 0 – 16 jaar) geeft kinderen net dat extra steuntje in de rug, om vaardigheden zelf goed onder de knie te krijgen.

Mijn naam is Annemieke, kinderfysiotherapeut, master in Paediatric Physical Therapy (MPPT), werkervaring in o.a. kinderrevalidatie, speciaal onderwijs, kinderdagcentrum en eerste lijn. Gespecialiseerd in o.a. kinderen met cerebrale parese, kracht en conditie, klompvoetjes, schrijfproblemen. onderzoek en behandeling van baby’s, meten bij voorkeurshouding (plagiocephalometrie) en sensorische informatieverwerking (SI).

Plezier staat voorop; zowel voor het kind om (weer) met plezier te kunnen bewegen en sporten, als dat ik zelf met veel plezier met kinderen en ouders werk (en graag samenwerk met anderen, zoals arts, leerkracht, psycholoog, logopedist). Op een speelse wijze leert een kind zijn mogelijkheden ontdekken. Samen streven we naar de beste oplossingen voor een optimale motorische ontwikkeling.

Niels Verberne

Trainer & Sportmasseur

Opleiding behaald in de Sport op het Summa College in Eindhoven. Sportmassage behaald bij IVS opleidingen. Zelf actief in de sportschool, altijd in voor een praatje en gezelligheid! Mijn naam is Niels, werkzaam op elke donderdag en vrijdag bij MaxFysio Waalre. Op deze dagen verzorg ik de lessen FysioFitness, Pilates & MaxTraining. Voor individuele begeleiding, vitaliteitstesten en/of sportmassage kun je ook bij mij terecht! Samen met u streven we naar een sportief en vitaal doel in deze tijd.

Tim Lybaart

Fysiotherapeut & Trainer

Mijn naam is Tim en ik ben fysiotherapeut en trainer bij MaxFysio en training. Ik ben maandag tot en met vrijdag te vinden in onze praktijk in Waalre. Als therapeut hecht ik veel waarde aan een band tussen behandelaar en patiënt gekenmerkt door respect, empathie en echtheid waarbij beide een actief deelnemende rol vervullen. Verder zijn ik en mijn collega’s geïnteresseerd in de mens achter de klacht. Er is dus sprake van een holistische benadering tijdens mijn behandelingen en binnen MaxFysio.

Ik help u graag!

Thibaud Koogje

Fysiotherapeut & Trainer

Hoi! Mijn naam is Thibaud, een geboren en getogen ‘Aalst-Waalrenaar’. Door het volgen van het CIOS Sport en Bewegen ben ik in de Personal Training en Lifestyle Coaching terecht gekomen bij Paramount Fitness in Aalst. Bij Paramount ben tot heden werkzaam als Personal Trainer, fitnessbegeleider en groepslesdocent. De groepslessen die ik geef zijn Bodypump/Clubpower, Pilates en Seniorengym. Na het afronden van mijn Fysiotherapie opleiding in Eindhoven ben ik nu werkzaam als fysiotherapeut bij MaxFysio Waalre. Ik ben mede verantwoordelijk voor het uitbreiden van MaxFysio, er komt namelijk een nieuwe locatie bij…. Paramount!

Ik ben een voorstander om te kijken naar het groter geheel in plaats van alleen de locatie van de klacht. Alles staat in mijn ogen in verbinding met elkaar, zowel lichamelijk als mentaal. Ik doe mijn uiterste best om samen tot een passende behandeling te komen voor uw klacht. Het is mogelijk om in de praktijk in Waalre, maar ook bij Paramount in Aalst een afspraak te maken.