Corona virus / COVID-19

Het RIVM heeft de richtlijnen voor de provincie Noord-Brabant aangescherpt.
Graag informeren wij u welke richtlijnen wij hanteren over het Corona virus / COVID-19.

Heeft u geen klachten, dan kunt u gewoon komen sporten. Heeft u last van lichte klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts, dan is ons advies om thuis te blijven. Twijfelt u of dat u kan komen sporten, neem dan geen risico en blijf thuis. Twijfelt u over bepaalde klachten ? Neem dan contact op met uw huisarts.
Bent u weer beter? Wacht dan 24 uur voordat u weer komt sporten.

Hygiëne in de sportschool:
Let op de hygiëne wanneer u wel komt sporten. Maak de apparaten goed schoon na gebruik. U gebruikt hiervoor het papier en de desinfectiespray. Verder adviseren we om uw handen te wassen voor het sporten en na het sporten.
Nogmaals, heeft u last van lichte klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts, dan is ons advies om thuis te blijven

MaxFysio Waalre houdt de ontwikkelingen goed in de gaten en mochten de richtlijnen van het RIVM veranderen dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.