Fysiotherapie Waalre

Wat is fysiotherapie Waalre?

Fysiotherapie Waalre – Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn allemaal vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is, beseft u pas wanneer u ergens last van krijgt. Degene die daar alles van weet, is de fysiotherapeut Waalre. De specialist in beweging. Bij een van onze therapeuten kunt u terecht voor de behandeling van uw klachten, maar ook voor preventie. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. Verwacht bij MaxFysio fysiotherapeuten met elk een eigen specialisme. Kwaliteit, persoonlijke benadering en inhoudelijke kennis zijn hierbij altijd de uitgangspunten.

Hoe gaat de 1ste behandeling van fysiotherapie Waalre?

Tijdens uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. U wordt onderzocht en de therapeut stelt u een aantal vragen. Vervolgens wordt er in samenwerking met u een behandelplan opgesteld. Er wordt regelmatig geëvalueerd op de voortgang van uw behandeling en uw herstel. Op deze manier garanderen we onze kwaliteit en efficiëntie van de fysiotherapie.

Wat is een behandelplan van fysiotherapie Waalre?

Een behandelplan is altijd maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht verschilt, en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast behandelen  van fysiotherapie besteden we ook aandacht aan het voorkomen van de terugkeer van uw klachten. We gaan hierbij altijd uit van het fysieke vermogen van uw lichaam.

Hoe verloopt een behandeling van fysiotherapie Waalre?

Een behandeling van fysiotherapie duurt 25 minuten tot een half uur en bestaat uit informeren, adviseren, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining, en het voorzien in hulpmiddelen en/ of een specialistische behandeling.

Vergoeding van fysiotherapie Waalre

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ DE FYSIOTHERAPIE Waalre