In activiteiten- en ontmoetingscentrum De Pracht is iedere woensdag tussen 9.30 en 11.00 uur Inloopochtend ’t Toverstokje voor kinderen van 0 tot 4 jaar met hun (groot) ouders en verzorgers. Meer info: www.depracht.nl

Op 25 januari, 22 februari en 22 maart zal Annemieke bij deze inloopochtend aanwezig zijn, bij wie u terecht kunt voor vragen over bewegen. In overleg met ouders zal per keer een thema aan bod komen, zoals bijvoorbeeld voortbewegen of een voorkeurshouding. De motorische ontwikkeling kan bij een kind vertraagd of anders verlopen. Kinderfysiotherapie richt zich specifiek op een optimale motorische ontwikkeling.

http://www.depracht.nl/nieuws/samenwerking-kinderfysiotherapie-en-inloopochtend-t-toverstokje

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.