Maxfysio Waalre

Inmiddels zijn we een aantal weken gevestigd op de nieuwe locatie. We zijn erg trots op wat we in korte tijd hebben kunnen doen, maar er moeten nog een aantal dingen gebeuren voordat we de praktijk optimaal hebben ingedeeld. Hiervoor onze excuses en bedankt voor uw begrip.
Wij doen ons uiterste best er weer een gezellige en fijne plek van te maken waarin iedereen zich thuis voelt. Mocht je goede suggesties hebben dan staan wij hier zeker voor open!
Wat jullie onder andere de komende tijd van ons nog kunnen verwachten:
  • Beneden komt links bij binnenkomst een wachtruimte en plekje waar je rustig wat kunt drinken. Je wordt opgehaald als je een afspraak hebt.
  • Ook bij het gebruik van de traplift, beneden wachten en wij helpen graag.
  • Omkleden en douchen kan in de kleedkamer onder de trap.
  • De kluisjes komen terug, dus u mag uw waardevolle spullen nog even meenemen.
  • In het Klooster wordt een behandelkamer ingericht en zal t.z.t. ook in gebruik worden genomen.

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.