Waalre – Kom op vrijdag 28 oktober om 11.00 uur naar speeltuin de Klimbim in Waalre voor een voorproefje op MaxKids Fit en MaxKids Fun, een sportgroepje dat dit najaar van start gaat bij MaxFysio Waalre. Het is speciaal bedoeld voor kinderen die wat moeite hebben met bewegen, angstig of onzeker zijn bij spelen en bewegen, overgewicht hebben of geen plezier meer hebben in bewegen. We gaan balanceren, springen en balspelen doen om sterker en leniger te worden en vooral plezier te hebben in bewegen. We gaan door tot ongeveer 11.30 uur. Tussen 10.30-12.30 uur is er een inloopspreekuur kinderfysiotherapie.

MaxKids wordt door MaxFysio Waalre aangeboden via het gemeentelijk naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief. Meer informatie: www.sjorssportief.nl

Bron: http://www.weekbladdeschakel.nl/activiteit/item/31254

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.