Deel dit artikel

11 jaar Aalst en Waalre…. Na de laatste verhuizing gaan we onze locatie weer meer van ons en van jullie maken!!

Afgelopen half jaar hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe locatie en met name juni was een helse maand, in 4 weken hebben we de nieuwe locatie moeten slopen, weer opbouwen en uiteindelijk verhuist en ingericht.

We zijn super blij dat we een locatie gevonden hebben in Waalre. Ik kan je vertellen dat is een proces van bijna 2 jaar geweest. We hebben bewust gekozen voor kleinschaligheid en bereikbaarheid. Midden in het centrum en in de toekomst dicht bij het gezondheidscentrum en een levendige omgeving.

We hebben de afgelopen maanden goed bekeken en bedacht wat handig zou zijn en hoe we de praktijk meer sfeer kunnen gaan geven.

Oedeemtherapie Waalre

Gezellig samenzijn bij MaxFysio

8 maart in de middag vanaf 13:30 tot 17:00 hebben we een gezellig samenzijn voor de bekende en de nieuw geïnteresseerde klanten.

Naast interessante screen- en testmogelijkheden zoals mobiliteit, fitlevel, lichaam samenstelling, kom je ook meer te weten over de specifieke skills die we bij de diverse doelgroepen en klachten in kunnen zetten.

Beter voorkomen dan genezen

Onze visie is: beter voorkomen dan genezen.
Vandaar dat we ook erg blij zijn met jullie als klant. Jullie zijn voor ons belangrijke ambassadeurs. We zien jullie op de goedbezochte lessen boxen met Maarten op maandag , crossfit met Ferd op dinsdag , de functionele training op donderdag. Daarnaast speciaal voor de fitte senioren een zinvolle les op de woensdag ochtend door Marion.
En natuurlijk onze beroemde Pilatesles welke voor ons al 10 jaar de best ondersteunende les is om klachten te voorkomen en fitter, leniger en algemeen sterker te worden, welke gegeven worden door Niels, Ingrid en Richard.

Dit alles komt de komende weken in een nieuw jasje te hangen.
We hebben inspiratie gekregen van HIPP living, er komt een moodboard in de praktijk te hangen om alvast in de sfeer te komen.

Tot 8 maart!!!

Team Max Fysio & Training Waalre

Max, Ingrid, Richard, Maarten, Ferd, Marion, Mingo, Annemieke en Niels

Voor meer informatie spreek ons aan of bel of mail ons even.
040-2025128

Richard Spierings is werkzaam als fysio-, manueel- en (sport) therapeut. Richard heeft veel ervaring in het actief benaderen en begeleiden van patiënten/cliënten/(top)sporters. Het mooiste van zijn vak vind hij om samen met de cliënt een passende oplossing te vinden voor eventuele klachten (het gezondheidsprobleem), of een training samen te stellen ter verbetering van de prestaties of het voorkomen van eventuele blessures.